Team Kootsjing

Valerie Van Nuffel - leiding Kootsjing

Ik ben zeer gedreven en gepassioneerd bezig met gezondheid, sport en beweging. Met Kootsjing wil ik mijn expertise en gedrevenheid doorgeven aan jullie. Efficiënte en leuke trainingen: alleen, per twee, of in groep!

Binnen de personal en small group trainingen hanteer ik de functional training methode. Deze trainingen moet uiteraard resultaat opleveren om jouw doel te bereiken. Maar deze moeten ook een hoog fun en energiek gehalte hebben!

Naast personal trainer ben ik ook een gemotiveerde groepslesgeefster. Binnen Kootsjing geef ik de groepslessen: pilates, Strong by Zumba, KickBoxx FIT, Cross HIIT, Cross LIIT. Samen met mijn team geef ik ook BBB, BBB step, outdoor bootcamp, core stabiliteit en urban fitness.

Mijn moto: Een training moet efficiënt, maar vooral plezant zijn!

 

Een gekwalificeerde trainer:

Physical trainer - Fitness Instructor (EQF level 3)

CVO Personal Trainer Hasselt

Postgraduaat Functional Training Academy (KULeuven)

Thirst4Function Tweakology level 1

Complex Core level 1 (Kuleuven)

Complex Core level 2 (Kuleuven)

 

Official Zumba ZIN instructor

Official Strong by Zumba instructor

Official ClubJoy indoor cycle instructor

Bodyboxx instructor

Instructeur pilates mat basis 1

Physical academy - lage rug training

Sofie Vanschoenwinkel

Instructor pilates 

 

Sofie is gepassioneerd door alles wat met gezondheid te maken heeft: gezonde voeding, sport, self-care,… Kortom: een gezonde geest in een gezond lichaam. Pilates sluit hier naadloos bij aan. Toen ze hoorde dat Kootsjing op zoek was naar een nieuwe Pilates instructeur, leek haar dit de ideale gelegenheid om zichzelf verder te ontwikkelen. In de zomer van 2019 heeft ze het certificaat van Pilates instructeur behaald en sinds september 2019 geeft ze ook effectief les pilates op woensdagavond. 

Sofie is een positief, rustig en gedisciplineerd iemand en probeert dit ook in haar lessen naar voor te laten komen. Gevarieerde en uitdagende oefeningen in een ontspannen sfeer.

Ze hoopt dat ze als lid van team Kootsjing kan toe bijdragen dat mensen zich zowel fysiek als mentaal sterker voelen!

Jolien Vanschoenwinkel

Instructor BBB step, core stabiliteit en outdoor bootcamp

 

Sinds de opstart van Kootsjing volgt Jolien groepslessen bij Valerie en sindsdien heeft de sportmicrobe haar goed te pakken. Zelf sportlessen geven is voor haar een leuke en spannende uitdaging waarin ze zich voor de volle 100 procent inzet. In de zomer van 2019 is ze gestart als instructor van de outdoor bootcamp. Vanaf september 2019 geeft ze ook met veel plezier de core stabiliteit en de BBB step. 

Jolien omschrijft zichzelf als een enthousiaste, gedreven en energieke instructeur die aan elke les een persoonlijke touch probeert te geven. Een goede voorbereiding, een leuke sfeer, voldoende variatie in de oefeningen en persoonlijke begeleiding staan hierbij centraal. Als beginnende instructor leert ze nog elke dag bij onder leiding van Valerie. Jolien is blij dat ze deel mag uitmaken van team Kootsjing, om op deze manier bij te dragen aan de sportervaring van vele mensen! 

“Ability is what you’re capable of doing, Motivation determines what you do, Attitude determines how well you do it” (Lou Holtz)

Martine Boddin

Instructor Yoga

Martine heeft na 9 jaar in het onderwijs een carrière switch meegemaakt die haar leven compleet heeft veranderd. Ze is zich gaan toeleggen op een gezond en vooral gelukkig leven. En daarvoor staat ze vandaag nog. 

Door beweging en gezond te leven ga je je immers gelukkiger voelen. En voor Martine is beweging vooral yoga en wandelen. Deze twee helpen je om je heel bewust te worden van je lichaam en geest en beide activiteiten zorgen ervoor dat je echt tot jezelf kan komen.

Ondertussen werkt Martine 7 jaar als zelfstandige en begeleidt ze mensen naar een levensstijl die beter aansluit bij hun noden via lichaamsbeweging, voeding en door balans te brengen in gedachten en verwachtingspatronen. 

“Elk probleem heeft een oplossing, je moet deze soms enkel zien.”