Team Kootsjing

Valerie Van Nuffel - leiding Kootsjing

Valerie is de founder van Kootsjing. Ze heeft sinds 2015 ervaring in het geven van groepslessen. In april 2017 heeft ze Kootsjing opgericht.

Voordat ze met Kootsjing begon, heeft ze 18 jaar wedstrijden gedanst. Ze is altijd zeer gedreven en gepassioneerd bezig met gezondheid, sport en beweging. Met Kootsjing wilt ze haar expertise en gedrevenheid doorgeven aan jullie. Haar motivatie en enthousiasme werkt aanstekelijk!

De groepstrainingen moeten uiteraard resultaat opleveren om jouw doel te bereiken. Maar deze moeten ook een hoog fun en energiek gehalte hebben! Dat totaalplaatje wilt Valerie aanbieden met Kootsjing. 

Binnen Kootsjing geeft ze de groepslessen: BBB, pilates, Strong, Kick & Boxx, BBB step en Abs & Booty. 

Mijn moto: Een training moet efficiënt, maar vooral plezant zijn!

 

Valerie volgde de onderstaande bijscholingen:

Physical trainer - Fitness Instructor (EQF level 3) (2018)

CVO Personal Trainer Hasselt (2016)

Postgraduaat Functional Training Academy KULeuven (2017)

Thirst4Function Tweakology level 1 (2017)

Complex Core level 1 (Kuleuven) (2018)

Complex Core level 2 (Kuleuven) (2018)

Official Zumba ZIN instructor (2015)

Official Strong by Zumba instructor (2016)

Official ClubJoy indoor cycle instructor (2016)

Bodyboxx instructor (2017)

Instructeur pilates mat basis 1 (2018)

Physical academy - lage rug training (2019)

POWER BASE opleiding - PZ academy (2019)

Step strength opleiding - PZ academy (2020)

Annelies Vreven

Instructor BBB HIIT

Annelies is ervan overtuigd dat sport een grote bijdrage kan leveren aan mensen, meer dan alleen een mooier uiterlijk en een beter uithoudingsvermogen! Door het beoefenen van sport voelt men zich niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk beter. Het helpt om jezelf te overtreffen en meer zelfvertrouwen te krijgen!

Haar doel is niet enkel om mensen te helpen aan een betere conditie of om spieren te ontwikkelen. Ze wilt mensen inspireren om hun grenzen te overwinnen (of te aanvaarden) en een gezonde levensstijl te creëren. In de dynamiek van een gevarieerde groepsles kan ze haar enthousiasme en gedrevenheid ten volle inzetten om anderen te motiveren.

Amelie Tackx

Instructor BBB en pilates

Eind 2009 is Amelie gerold in het groepsles geven.. Met een bang hartje eerst, nu stroomt haar hart over van de passie en liefde voor de sport.

Je kan haar blijkbaar vergelijken met een duracell konijn, want energie heeft ze voor tien!

Ze heeft ervaring en kwalificaties in pilates, zumba, BBB, HIIT, bodyboxx en Perfect butt and abs. Bij Kootsjing zal ze BBB en pilates op woensdagavond geven.

Al haar vrije tijd spendeert ze met haar whippet Flex, het allerliefste hondje op aarde.

Ze kijkt er alvast naar uit om samen met jullie een gezonde levensstijl te bereiken/behouden. 

Martine Boddin

Instructor Gentle flow yoga

Martine heeft na 9 jaar in het onderwijs een carrière switch meegemaakt die haar leven compleet heeft veranderd. Ze is zich gaan toeleggen op een gezond en vooral gelukkig leven. En daarvoor staat ze vandaag nog. 

Door beweging en gezond te leven ga je je immers gelukkiger voelen. En voor Martine is beweging vooral yoga en wandelen. Deze twee helpen je om je heel bewust te worden van je lichaam en geest en beide activiteiten zorgen ervoor dat je echt tot jezelf kan komen.

Ondertussen werkt Martine 7 jaar als zelfstandige en begeleidt ze mensen naar een levensstijl die beter aansluit bij hun noden via lichaamsbeweging, voeding en door balans te brengen in gedachten en verwachtingspatronen. 

Kelly Breesch

Instructor Power flow yoga

Al sinds haar tienerjaren heeft Kelly een grote passie voor sport en beweging. Dit was heel uiteenlopend: atletiek, dansen, fitness, cardio, fietsen... Sinds een tiental jaren is ze een hardloper in hart & nieren. Omdat ze voor het lopen naar een aanvullende practice opzoek was, kwam ze 6 jaar geleden via pilates bij yoga terecht.

Eind 2019 heeft Kelly zich dan ingeschreven voor de Yoga Teacher Training van Plooy. Deze is ze momenteel aan het afronden. Na deze training zal ze een allround yoga specialist zijn.

Het doel van haar yogales is om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan in jouw lichaam, de grenzen van jouw comfortzone verkennen, verborgen plekjes (her)ontdekken.

Sarah Swennen

Instructor CORE fit

Sarah is gecertificeerd personal trainer en sportverzorger. Vanaf een jonge leeftijd is ze al bezig met sport en gezondheid. In 2020 heeft ze van haar passie haar beroep kunnen maken. Een droom die uitkomt. Nu wilt ze graag anderen helpen om meer te bewegen op een veilig, verantwoorde en plezierige manier. Ze blijft zichzelf continu bijscholing om jullie telkens de beste service te kunnen bieden. Samen gaat ze werken aan jullie doelen!

Chris Smolders

Instructor Bootcamp

Chris Smolders is 28 jaar en afkomstig uit Wellen. Sinds jonge leeftijd is hij altijd veel bezig geweest met verschillende sporten. Startende met voetbal en nadien is hij in de fitnesswereld terecht gekomen. Ondertussen traint hij al 10 jaar en heeft hij heel wat praktijkervaring opgebouwd. Sinds 2019 is Chris afgestudeerd als personal trainer en sportverzorger. Een gezonde levensstijl op een leuke, gebalanceerde manier creëren is waar hij jullie graag in wil begeleiden.