Team Kootsjing

Valerie Van Nuffel

Valerie is de hoofdtrainster van Kootsjing. Ze heeft sinds 2015 ervaring in het geven van groepslessen. In april 2017 heeft ze Kootsjing opgericht.

Voordat ze met Kootsjing begon, heeft ze 18 jaar wedstrijden gedanst. Ze is altijd zeer gedreven en gepassioneerd bezig met gezondheid, sport en beweging. Met Kootsjing wilt ze haar expertise en gedrevenheid doorgeven aan jullie. Haar motivatie en enthousiasme werkt aanstekelijk!

De groepstrainingen moeten uiteraard resultaat opleveren om jouw doel te bereiken. Maar deze moeten ook een hoog fun en energiek gehalte hebben! Dat totaalplaatje wilt Valerie aanbieden met Kootsjing. 

Binnen Kootsjing geeft ze de groepslessen: BBB, pop pilates, Strong, Abs & Booty, Power Boxing en Power HIIT.

Ook geeft zij de online workouts in de BBB workout club.

Mijn moto: Een training moet efficiënt, maar vooral plezant zijn!

 

Valerie volgde de onderstaande bijscholingen:

Physical trainer - Fitness Instructor (EQF level 3) - Physical coaching academy (2018)

CVO Personal Trainer Hasselt (2016)

Postgraduaat Functional Training Academy  - KULeuven (2017)

Thirst4Function Tweakology level 1 (2017)

Complex Core level 1 (Kuleuven) (2018)

Complex Core level 2 (Kuleuven) (2018)

Official Zumba ZIN instructor (2015)

Official Strong by Zumba instructor (2016)

Official ClubJoy indoor cycle instructor (2016)

Bodyboxx instructor (2017)

Instructeur pilates mat basis 1 (2018)

Lage rug training - Physical academy (2019)

POWER BASE opleiding - PZ academy (2019)

Step strength opleiding - PZ academy (2020)

Booty workshop - PZ academy (2020)

Pre- en postnatale training - Physical academy (2020)

Abs Trackx - PZ Academy (2020)

Freestyle aerobic instructor - PZ Academy (2021)

Official POP Pilates instructor - POP Pilates (2021)

Amelie Tackx

Instructor BBB en pilates

Eind 2009 is Amelie gerold in het groepsles geven.. Met een bang hartje eerst, nu stroomt haar hart over van de passie en liefde voor de sport.

Je kan haar blijkbaar vergelijken met een duracell konijn, want energie heeft ze voor tien!

Ze heeft ervaring en kwalificaties in pilates, zumba, BBB, HIIT, bodyboxx en Perfect butt and abs. Bij Kootsjing zal ze BBB en pilates op woensdagavond geven.

Al haar vrije tijd spendeert ze met haar whippet Flex, het allerliefste hondje op aarde.

Ze kijkt er alvast naar uit om samen met jullie een gezonde levensstijl te bereiken/behouden. 

Kelly Breesch

yoga instructor

Al sinds haar tienerjaren heeft Kelly een grote passie voor sport en beweging. Dit was heel uiteenlopend: atletiek, dansen, fitness, cardio, fietsen... Sinds een tiental jaren is ze een hardloper in hart & nieren. Omdat ze voor het lopen naar een aanvullende practice opzoek was, kwam ze 6 jaar geleden via pilates bij yoga terecht.

Ze volgde in 2020 de Yoga Teacher Training van Plooy. Deze heeft ze met succes afgerond. Ze is nu een allround yoga specialist.

Het doel van haar yogales is om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan in jouw lichaam, de grenzen van jouw comfortzone verkennen, verborgen plekjes (her)ontdekken.

Lara Poelmans

Instructor Abs & Booty en Strong

Een jaar of 10 geleden besloot Lara om haar leven om te gooien en een gezondere levensstijl aan te meten. Ze begon met voorzichtig enthousiasme te sporten, maar al vlug werd ze gebeten door de sportkriebels en deze lieten haar niet meer los. Lara staat open voor alle mogelijke sportworkouts en ze heeft een grote voorliefde voor hardlopen.

Dankzij de steun van haar partner en 2 prachtige zoontjes, in combinatie met zeer veel motivatie, heeft ze haar lichaam en mindset kunnen veranderen en ze is er van overtuigd dat ze ook anderen hierbij kan helpen. Ze gelooft namelijk dat je met sporten niet alleen een gezonder en een sterker lichaam krijgt maar ook meer zelfvertrouwen en bakken vol energie.

Lara is een coach met eindeloos veel energie en vooral een grote portie vrolijkheid en enthousiasme die ze zeer graag met jullie wilt delen. Ze vindt het fantastisch om mensen te empoweren tot een positief zelfbeeld en dit door workouts met pit en een hoog fungehalte.

"Samen met jullie ga ik de uitdaging aan, samen worden we fitter!"

Martine Van Loo

Instructor Total Body Shape

Martine is een gekende top lesgeefster in de buurt! Ze kan werkelijk alles: BBB, total body, core, piloxing, trampoline, aerobic... You name it, and she can do it! Maar wel alles op haar eigen enthousiaste manier! 

Ze omschrijft zichzelf als een actieve mama van drie die geen uitdaging uit de weg gaat. Ze houdt haar hele leven al van sporten. Vroeger zat ze op de tennisschool. De cardio training die ze daar deed vond ze zeer fijn en zo heeft ze beslist om van haar hobby haar passie te maken: sportlessen geven.

Volgens Martine staat sport gelijk aan gezondheid. Je voelt je gewoon beter wanneer je sport en alle stress gewoon van je kan afgooien. De combinatie van sport en fun is voor haar heel belangrijk en zorgt voor de nodige motivatie om het vol te houden.

Kortom een gezonde geest in een gezond lichaam, met een grote portie fun!