Onze missie

Kootsjing staat voor fun en motiverende workouts, in groep of online. 

Maar eigenlijk gaat onze missie verder dan dat. 

Sinds september 2021 hebben we er onze missie van gemaakt om zoveel mogelijk vrouwen met plezier aan het sporten te krijgen. Wij willen een hechte community creëren waarin alle vrouwen zich welkom voelen, zich kunnen opladen met positieve energie en op hun eigen tempo kunnen bewegen. 

Kootsjing is een plaats waar gelijkgezinde vrouwen elkaar ontmoeten. We bieden hen een veilige plek waar iedereen ongegeneerd kan komen sporten en zweten, zonder zich zorgen te moeten maken. Want tijdens onze workouts komt plezier en motivatie op de eerste plaats. Ook onze lesgevers zijn gewone mensen die jullie willen enthousiasmeren met hun leuke oefeningen en opzwepende muziek. Zij doen er werkelijks alles aan om jullie op je gemak te laten voelen

Maak kennis met ons team

 

  Ons aanbod aan groepslessen is ook heel bewust gekozen, in samenspraak met onze deelnemers. Via online enquêtes of met een babbeltje na de les polsen wij waar jullie nood aan hebben, welke groepslessen jullie heel leuk en minder leuk vinden.. En op basis van jullie input stellen wij ons aanbod samen. Want wij vinden het ontzettend belangrijk dat we luisteren naar jullie. Enkel zo kunnen wij workouts aanbieden die jullie motiveren om te (blijven) sporten.

  Meer info over ons aanbod groepslessen

   

  Helaas lukt het niet voor iedereen om bij ons in groep te komen sporten. Om ook deze vrouwen te motiveren om toch te bewegen, hebben we ons online aanbod ontwikkeld. Zo kunnen alle vrouwen van thuis uit, wanneer het in de agenda past, ook onze workouts volgen.

  Meer info over ons online aanbod

   

  Kootsjing is een community waarin alle vrouwen gemotiveerd worden om te bewegen en te werken aan hun gezondheid. Dat doen we in de eerste plaats door workouts (in groep of online) aan te bieden, maar wij zijn er ons van bewust dat bewegen, voeding en mindset centraal staan binnen een gezonde levensstijl. 

  Daarom organiseren we binnen Kootsjing regelmatig workshops en lezingen waarin alle aspecten van een gezonde levensstijl aan bod komen. We nodigen bekende gasten uit (vb. Claudia Van Avermaet of Saartje Vandendriessche), maar ook lokale gasten (vb. diëtiste Sofie Voets). De bedoeling van deze extra workshops is dat wij onze vrouwen zoveel mogelijk willen motiveren en ondersteunen in een gezonde levensstijl. Maar ook dat ze elkaar op zo'n evenement beter leren kennen

   

  Kortom, onze missie is dat we zoveel mogelijk vrouwen willen motiveren om te bewegen op een plezante én efficiënte manier.

  • Wij zijn een plek waar je even al jouw zorgen vergeet, je oplaadt met positieve energie en met een glimlach terug naar huis vertrekt.
  • Wij zijn een plek waar je onbezorgd kunt werken aan jouw lichaam en gezondheid.
  • Wij zijn een plek waar alle vrouwen welkom zijn, ongeacht sportniveau, leeftijd of interesses.

  Lieve dames, hopelijk zien we elkaar snel!

  Contact

  Heb je een (dringende) vraag en wil je ons persoonlijke contacteren?

  Klik dan hier. Wij proberen jouw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.