Blog

Waarom je (niet) moet sporten tijdens de zwangerschap

Je ziet dat steeds meer vrouwen doorsporten terwijl ze zwanger zijn, en dat is super goed! Je mag de sporten die je deed voor de zwangerschap in zekere mate blijven doen. Maar waarmeemoet je rekening houden tijdens het sporten? En wat doe je beter niet?

Lees meer

Billen voor beginners

Onze workouts ‘Abs & Booty’ en ‘BBB’ zijn populairder dan ooit! En dat komt omdat steeds meer vrouwen een stel stevige, ronde billen willen. En gelijk hebben ze! Maar wat weten jullie over deze populaire spieren van ons lichaam?

Lees meer

Welke groepsles past bij jouw doel?

Je hebt een specifiek doel voor ogen, maar je weet eigenlijk niet wat de verschillende groepslessen inhouden. Met dit overzichtelijk aanbod kunnen we alvast wegwijs maken.

Lees meer

Wanneer vind je een sport leuk?

De belangrijkste tip om het sporten vol te houden luidt toch wel: Doe een sport die je echt leuk vindt. Dat klinkt vrij logisch, want wie sport er nu tegen zijn zin, toch?

Het is dus belangrijk dat je op zoek gaat naar een sport die jou elke week kan motiveren om je sportkleren aan te trekken en lekker te gaan zweten! 

Lees meer

Hoe stoppen met sporten uitstellen?

“Help! Ik kom er gewoon niet aan toe om te sporten”. Klinkt je dat bekend in de oren? Wees gerust, dat geldt zeker niet alleen voor jou. Veel vrouwen vinden het moeilijk om (terug) te starten met sporten. En omdat wij met Kootsjing zoveel mogelijk vrouwen willen motiveren om (opnieuw) te beginnen sporten, geven we graag enkele tips over hoe je dat uitstelgedrag kunt stoppen.

lees verder